Opbrengst kerstmarkt

9 januari 2019

Dit jaar hebben we voor het eerst een kerstmarkt georganiseerd op de Piramide, wat was het een succes!

We hebben ervoor gekozen de volledige opbrengst van de kerstmarkt te doneren aan een goed doel. Het goede doel is: Stichting het Vergeten Kind. Deze stichting heeft als missie: “Strijden voor een veilig en liefdevol thuis voor kinderen in Nederland”. Wilt u meer weten over Stichting het Vergeten Kind? Neem eens een kijkje op de website: www.hetvergetenkind.nl.

De leerlingen hebben op donderdag 20 december binnen de eigen groep gewerkt aan prachtige knutselwerkjes.  Deze werden tijdens de markt te koop aangeboden. Daarnaast kon je er als bezoeker voor kiezen op de foto te gaan met de kerstman, er was heerlijke warme chocomelk te koop en je kon genieten van een heus kerstkoor/kerstmuzikanten. Kortom genoeg te doen voor iedereen! Het was dan ook ontzettend druk en er werd veel verkocht. Geweldig, want we hebben een mooi bedrag opgehaald voor het goede doel, Het Vergeten Kind. Het bedrag dat we uiteindelijk over hebben kunnen maken aan Stichting het Vergeten Kind is: €775,70!!!

We willen meteen van de gelegenheid gebruik maken om alle mensen die mee hebben geholpen om de kerstmarkt tot een succes te maken, te bedanken, zonder hulptroepen is het haast niet mogelijk om een activiteit als deze te organiseren!

Bedankt allemaal!

Terug naar overzicht